Fredag

När febern har gett med sig, då börjar hostandet på allvar. Sonen vaknade för ett tag sedan av en hostattack inte av denna värld! Hostade så länge att han tillslut började hulka, lilla hjärtat :/ nu verkar det ha lugnat ner sig lite. Men han hostar fortfarande till och från. Vi som tidigare under kvällen sa till varandra hur skönt det var att Jack började blir frisk. Han har lekt en hel del idag, det är flera dagar sedan han lekte längre än 2 minuter.
Jag flyttade in hans säng i egna rummet tidigare idag men det verkar som vi får flytta tillbaka den igen. Har vart lättare att ha honom inne hos oss senaste dagarna då han har vart så snorig att han ibland inte kunnat andas. Då känns det bra för mamma hjärtat att ha honom nära till hands :)
Annars så har det väl inte hänt så där super mycket. I förmiddags var vi en snabb sväng till Vad och hälsade på mormor. Passade på att ta med lite flyttlådor hem, har tänkt börja packa ner sådant som vi inte kommer använda innan vi flyttar. Efter besöket hos mormor åkte vi och hälsade på Lina en snabbis.
Kl 14 var det dags för första visningen av huset. Kändes konstigt som fan, men ja vi vill ju få det sålt ;) kom och köp!!
I helgen har vi lite planerat, massa fika står på schemat. Underbart! På söndag ska jag och Cia ta oss en mysfika på Elsas. I morgon är det tänkt att vi ska fira farbror Henrik. Hoppas att Jacks hosta är bättre i morgon så vi kan gofika.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback