Lunch

img_2037 (MMS)

Biffstroganoff var ingen hitt, det gick ner men det var inte mer än så. Så här glad var man när maten äntligen var slut! :)


Välkommen fredag!

img_0470 (MMS)

Välkommen fredag. Här hemma har vi tänt ljus, ja jag älskar tända ljus. Man får passa på innan sonen börjar bli för klåfingrig. Jag dricker kaffe och kollar på tv, sonen leker snällt på golvet. Än så länge har vi inte nå planer för dagen, så vi får se vad vi kan tänkas hitta på.  Trevlig helg kära läsare!


Nattlampan

img_1296 (MMS)

Nattlampan ja... Den är kul. Vakna på natten är också kul...


5 månader

img_7722 (MMS)

Idag är grötmonstret här hemma hela 5 månader gammal! Stora killen, kan inte riktigt förstå att det redan gått 5 månader. Samtidigt som det känns som om Jack alltid funnits. Hm...


bla bla bla


Oj, vart visst dåligt med bloggande i helgen.

Igår åkte jag över till Avesta med Anna och lilla Ebba. Lite strosande i affärer och en fika, mycket trevligt. Jack fick vara hemma och leka med pappa. På eftermiddagen åkte jag och Jack ut till mormor och morfar då sambon skulle kolla på innebandy och vi inte var så sugna på att följa med. Kvällen spenderades i soffan med pizzamiddag.

I morse mötte jag och Jack upp Linda och Moe för en förmiddagspromenad. Skönt att röra lite på sig och snacka lite skit med Linda. Barnen sov största delen av promenaden, eller ja iaf Moe. Jack vaknade efter ett tag och var på gnäll humör. Han var trött, men att sova var tydligen helt onödigt. På vägen hem mötte vi upp Anna, Ebba och Samuel. Vi traskade hem till Annas mamma för en kopp kaffe. Gött! Efter lunch lämnade jag av sambon och Jack hos svärföräldrarna och jag åkte hem till Anna-Karin från jobbet, det var ljusparty. Synd att grejerna är så jäkla dyra... Så det blev bara 2 förpackningar med doftljus. Svärföräldrarna bjöd på middag, gött!!


Jack sover, sambon och jag ligger i soffan och kollar på vem kan slå Filip & Fredrik.
Jag dricker vatten och njuter av några bitar Marabou Premium marzipan - LOVE IT!




...

img_2560 (MMS)

Mat i magen, sambon är på hockey, Jack sover och jag ligger i soffan med huvudvärken från helvetet, tror att det är det jävla doftljuset i hallen som är boven... Har pillat i mig några tabletter så jag hoppas att det går över strax!


äntligen fredag!

img_5039 (MMS)

Jag dricker mitt morgon/förmiddags kaffe och Jack har bränt av bredvid mig i soffan.  Idag ska vi träffa Sarah och Freja, Och i kväll är det mys som gäller här hemma!


Kladd!!!



Gröt med blåbärspuré är grejer det!

Sen att mamma låter en leka med maten är ju ändå bättre tycker Jack.






Så nu får jag stå mitt kast och skrubba köket...


Tummen upp

img_4475 (MMS)

Gåstolen vi lånat av Leon får tummen upp. Det sjuka är att han redan kan ta sig fram med den, eller rättare sagt bakåt.. Hehe


Lunch på Kina!

img_0160 (MMS)

Idag har vi hunnit med mycket, och klockan är bara 1! Började dagen med kaffe och bebisgos ( med Ebba ) nere hos Anna. För att sedan möta upp Lina och Leon på stan för Kinabuffe! Gött! nu ska Jack sova och jag ska hänga tvätt, kul kul!


Stekarn är redo för babysim!

img_9640 (MMS)

Stekarn är redo för babysim!


God morgon onsdag!

img_6968 (MMS)

Här hemma börjar vi dagen med morgongymnastik! Jack är aningens piggare än mig just nu, men efter lite kaffe så kanske det ordnar upp sig... Ha en trevlig onsdag kära läsare!


Besviken kille

img_3336 (MMS)

Morot & potatis är INTE gott!!


Lunch

img_4726 (MMS)

Mamman i huset förbereder lunch för henne och sonen. Sonen övervakar varje steg...


Sjukling

img_3464 (MMS)

Här hemma har vi en krasslig kille, det kom som en blixt från klar himmel i natt. Han är hyfsat pigg, men att äta verkar inte vara allt för populärt. Han ville inte ha gröten i morse, och här på eftermiddagen vägrade han ersättningen. Men han åt snällt nu innan jag nattade honom. Hoppas att han får sova i natt och vakna upp piggare i morgon.


Lördagsmiddag

img_1371 (MMS)

Tidigare idag var vi till Jacks farmor och farfar. Vi tillsammans med kusin Freja, Sarah och Henka blev bjudna på världens godaste köttgryta! Tack än en gång. Jack passade på att chilla lite i soffan till fotbollen.


Malin är här...

img_2692 (MMS)

Malin är här och fikar. Jag bjuder på: Cheesecakebrownie med hallongrädde och jordgubbar! Gött?! Jaaa


När pappa är borta...

img_2538 (MMS)

När pappa är borta får man sova i stora sängen med mamma :)


.....

Någon son brukar kolla på TLC's Modellagenturen? Jag har tittat några gånger, tyckt att det har vart helt okej. Tills idag, hur kan man till en fullt frisk, vacker och sund ( i mina ögon smal ) tjej säga : om du kommer i form så kommer du bli så vacker! Med andra ord om du bantar och blir sjukligt smal så kommer du bli vacker, för just nu är du tjock och mindre vacker! Jag blir galen, mest för att dom stackars tjejerna tror att dom "måste" bli super smala för att anses vara vackra...


Gröt är mums!

img_9009 (MMS)

Gröt är mums!


tisdag


Har precis sagt hejdå till Anna och Ebba som vart här en sväng nu på morgonen. Mycket trevligt, hon växer så det knakar lilla fröken. Jack har precis somnat och jag ska försöka sminka mig pigg då vi ska luncha med Sarah och Freja lite senare.

Igår eftermiddag var vi till öppis med Anna och barnen. Jack höll sig nöjd och låg snällt på golvet och lekte.  Börjar dock fundera på om alla intryck gör att han sover dåligt på nätterna. Det är ofta när vi vart iväg och gjort nått som han sover sämmre på nätterna. Exempel när vi var till Västerås i lördags och igår efter öppis. Kan det verkligen vara så? och vad gör man åt det, jag kan ju inte bara vara hemma om dagarna?!
 Eller så är det en tillfällighet.



Just ja, jag har ju helt glömt av att visa er kläderna Jack fick av Karina när vi var och hälsade på i Norge.
Han fick även en dreglis, men den hittade jag ingen bild på + att den är i tvätten nu :)
Älskar att tröjan har duffelknappar! Så söt!



Idag är det:

img_1919 (MMS)

Trött morsa och pigg unge som gäller. Jack har bökat mer än någonsin i natt. Ögonen går i kors på mig men Jack är pigg som tusan. Gäsp!


Sötis

img_8132 (MMS)

En gammal bild. Samuel är alltid så himla go med Jack. Han ska alltid pussa,klappa och titta på honom. Gullunge!


en snabb uppdatering



Har vart lite dålig på att uppdatera här märker jag. Men jag skyller på att jag helt enkelt inte har haft lust.

I fredags var vi förbi BVC en snabbis, passade på att väga och mäta Jack. 7685g och 70,2cm! Jag tror han satsar på att bli världens längsta, herregud nu får det gärna stanna av ett tag. 

 Vi åkte sedan vidare och lunchade med mormor, för att sedan hälsa på gammelmormor. Trevligt!
Kvällen spenderades hemma med god mat och mys i soffan. Det vart potatisgratäng och ryggbiff.
Mycket gott kött, så det kommer vi köpa fler gånger!

Lördagen spenderade vi i Västerås på Erikslund, herregud vad affärer och folk! 
Väl där mötte upp Henka, Sarah och Freja. Jag var på jakt efter pyjamas till Jack, men fan vad dåligt utbud det var. Tillslut hittade jag 2 st inne på cubus som fick följa med hem. Ja, det var allt jag köpte. Vart lite på ikea också, vi passade på att köpa lite skålar, nattlampa, blommor och en korg att ha Jacks leksaker i. Jag hatar när dom är utsprida över hela huset!

Idag har vi ( läs Thomas ) fått in/upp sista veden. Jag och Jack har vart ner och firat Anna som fyllde 25 igår.

I veckan som kommer har vi en del planerat. På onsdag ska jag, Jack, Linda och Moe på informationsträff för babysim i Avesta. Vad har jag gett mig in på?! Jag ska visa mig i bikini, herregud. Ångesten är total, men jag gör det för Jacks skull. Han älskar att bada så jag får bara kommer över ångesten. Vikten och extra fettet på kroppen skiter jag i, det är bristningarna som jag mår mest dåligt av... Jävla skit
Kanske ska passa på att besöka jobbet också, men vi får se. På fredag ska vi ut till sjöhagen och hälsa på Cia och lilla vovven. Sambon ska iväg på fisketur fredag/lördag så vi blir ensamma här hemma.
Någon som vill lördagsfika?!


Ett tråkigt bildlöst inlägg, kommer en mms bild. Orkar inte överföra bilden till datorn... hehe! 


"det är synd om mig"

img_7881 (MMS)

Älskar Jacks "det är synd om mig grin" efter att Moe pillat Jack på kinden. Hahahaha


Moe & Jack

img_6856 (MMS)

Best friends!


Kusinvitamin









I förrgår var Jacks kusin Freja och hennes mamma här och hälsade på. Mycket trevligt!






Kul

img_3902 (MMS)

Alltid lika kul att bo i hus!


Man tager vad man haver

img_0030 (MMS)

Pappas tumme - gott tycker Jack!


4 månader




Hur är det möjligt att tiden kan gå så fort?! Jack är redan över 4 månader
Pause!




Dagens lunch

img_7402 (MMS)

Består av parma och mozarella sallad... M U M S!


Bus



Bus i blicken


Tittut

img_0052 (MMS)

Här hemma leker vi tittut samtidigt som mamman försöker hitta nån gammal trasa att ha på sig i kväll...


Gröt




För nån vecka sedan tjuvstartade vi med smakisarna. Eller det är mest gröt han fått. Första skeden han fick resulterade i gallskrik och jag fick tillslut "skrapa" ur gröten med skeden. Haha stackarn! Men sedan gick det mycket bättre,och nu smaskar han som om han alltid ätit gröt. Till gröten får han lite fruktpuré. Päron är favoriten.


Några bilder från första gångerna Jack smakade gröt












Morgonpigg

img_6326 (MMS)

Här hemma har vi en morgonpigg Jack. Han roar sig dock väldigt bra själv på lektäcket. Bra det, jag ska passa på att göra mig anständig för klockan 10 ska jag och Anna på klädbytardag på Lingården. Kul och se om det finns nått som faller en i smaken. I kväll ska jag, Lina och några fler brudar hem till Malin för lite vindrickande. TREVLIGT! Jack får stanna hemma med pappa :)