Dagens inköp!

img_2814 (MMS)

Dagens inköp!


Vardagsrummet

img_2911 (MMS)

Vardagsrummet har fått sig en genomgång. Fan vad bra det blir!!!


Du och jag Moe... ;)

img_5782 (MMS)

Du och jag Moe... ;)


Grillat

img_8685 (MMS)

Kvällens middag smakade underbart. Väl behövligt efter en dag ute i stugan med födelsedagsfirande med vännerna. Jack somnade  kl 6, helt slut var han. Så det blir spännande att se bär han vaknar i morgon. Han har tagit sovmorgon både igår och idag till halv 9-9. Nu ska det hängas tvätt,duscha och sedan ska jag lägga mig raklång i soffan och inte röra mig på resten av kvällen.


The Cake



Jag är kär, i en tårta!




   
   


Första och sista gången jag gör den hehe!


Födelsedagsfirande nr 2


Idag har vi vart ute i Vad för att fira min bror som fyllt hela 18år och Jack.

Jack fick jätte mycket fint, herregud vad bortskämd han är... Vi tackar i alla fall jätte mycket för alla fina presenter!





Lite bilder från dagen



Hej Västanfors och Parkvägen 31


Igår fick vi nycklarna till huset.

Kändes helt sjukt att kliva in innanför dörrarna där igår eftermiddag. Overkligt, men man inser ju vad vi ska göra hela sommaren... Renovera! haha! Men jag tror fan det kommer bli asbra när vi är klara. Först på schemat står vardagsrum, sovrum x2, hallen uppe och hallen nere. Det är det tänkt att vi ska hinna göra innan vi flyttar in. Vilket kommer bli senast 17 juni... Spännande! Tog massa "före" bilder där idag när vi var där. Ska bli kul att jämföra sedan när vi är klara med renoveringen. Färg inhandlades igår och på måndag ska vi köpa golvet. Sedan är det bara att vänta på att sambon går hem på föräldraledighet, för då drar vi igång på riktigt. Innan dess blir det bara några timmar här och där.







Inte utan mina leksaker...

img_8010 (MMS)

Inte utan mina leksaker...


Födelsedagspojken

img_9009 (MMS)

Födelsedagspojken


Älskade älskade Jack


Idag fyller världens underbaraste kille 1år! ♥

Mamma och pappas älskling, helt otroligt att du redan har hunnit bli 1 helt år. Vi säger flera gånger i veckan -var det inte igår du föddes den där blåsiga natten i rum 6 på förlossningen i Västerås? Att livet skulle bli annorlunda visste vi, men att du skulle ge oss sådan kärlek hade vi aldrig kunnat drömma om. Vad var livet innan du föddes? Det går inte att beskriva med ord hur mycket vi älskar dig, om du bara visste. Vi kommer alltid att finnas här för dig. Du är vårt allt, det bästa vi har.









Grattis på födelsedagen älskade unge önskar mamma och pappa ♥

1 år sedan

img_5782 (MMS)

För ett år sedan hade värkarna precis börjat på riktigt och jag var fet som fan... Haha!


Födelsedagsfirande nr 1

img_7179 (MMS)

  Tack för presenterna! :)


Ett glas vin så här på kvällskvisten är ju...

img_7940 (MMS)

Ett glas vin så här på kvällskvisten är ju inte helt fel. Gott!


Golv till övervåningen - check

img_1435 (MMS)

Golv till övervåningen - check


Kul kul...

img_4861 (MMS)

Kul kul...


Tårta

img_3840 (MMS)

Tårtan börjar komma till liv. Är äntligen klar med alla bottnar, så nu vilar dom i frysen tills kalaset på söndag :) längtar som en tok tills det är dags att göra klart den!


God morgon bloggen!

img_0614 (MMS)

Här sitter vi och äter frukost, efter att den är uppäten så ska vi ta oss en liten promenad. Lånade en film igår kväll som måste lämnas tillbaka. Efter lunch kommer äntligen pappan i familjen hem. Har vart några långa dagar nu när han har vart borta.


Buzzador


För några veckor sedan möttes jag av ett paket fullt med Rydbergs nya Mangoraja spicy på trappen.

Vi testade den kalla såsen till grillad kyckling, jag tyckte det var en hitt. Sambon var inte lika förtjust. Men jag kommer garanterat köpa hem såsen fler gånger.  Jag har fått testa Rydbergs sås genom Buzzador . Som medlem i buzzador får man möjlighet att testa olika produkter. Super kul! Besök buzzadors hemsida för mer info.




MUMS

Utelek

img_8147 (MMS)

Att vara ute är bland det roligaste som finns, att hjälpa till är ännu roligare.


Baka baka baka

img_2409 (MMS)

Baka baka baka


Äta fint, vad är det? ;)

img_3244 (MMS)

Äta fint, vad är det? ;)


Åka gräsklippare med morfar det ni, det är...

img_3657 (MMS)

Åka gräsklippare med morfar det ni, det är grejer det!


Varning

img_9978 (MMS)

Varning


Kaffehäng!

img_4832 (MMS)

Kaffehäng nere på Ljungvägen så här på fredagseftermiddagen.


Kan själv

img_4700 (MMS)

Mamma jag slår in paketen jag, ta det lugnt


Bada bada!

img_7957 (MMS)

Efter 1,5 timme i simhallen så kände vi oss nöjda. Jack var helt galen, herregud! Nog för att jag vet att han gillar att bada, men idag slog det alla rekord hehe. Vi åkte ner till Anna och barnen för en kaffe innan det var dags för Jack att sova. Grabbarna lekte fint tillsammans med lära-gå-vagnen.


Om man någon gång inte vet vart Jack är så...

img_3819 (MMS)

Om man någon gång inte vet vart Jack är så är det första stället man tittar på hallen. Där står han oftast och speglar sig själv... Nu ska vi göra oss klara för att åka och bada med Linda & Moe.


Dagens sötaste!

img_5128 (MMS)

Ja jag vet att det här kanske är ett lite onödigt köp, men seriöst dom är ju så fina så hur skulle jag kunna låta bli? Namnlappar till dagis från gladagrodan.


Det är iaf någon som tycker det är kul att...

img_7841 (MMS)

Det är iaf någon som tycker det är kul att plocka ur diskmaskinen. Denna någon är inte jag... Hehe!


Baka baka liten kaka!

img_4975 (MMS)

Här hemma bakas det för fulla muggar till kommande 1års kalas.. Alltså jag älskar verkligen mitt senaste köp - pastafärg! Lite lätt beroende framkallande :) Har påbörjat tårtan idag, eller jag har bakat en av bottnarna. Idag blev det en blå! Asballt! Jag längtar redan tills det är dags att "montera" ihop hela tårtan!!! :)


Inspiration

Det kliar i fingarna när jag tänker på huset. Att vi ska få inreda rum för rum helt från början. Det jag ser mest fram emot just nu är Jacks rum. Det ska bli så roligt! Jag är lite bitter över att tapeten jag vill ha inte säljs längre :/ Skit trist när man väl hittat en tapet man skulle kunna tänka sig.
Så vi får se hur vi gör, om vi väljer att måla det vitt och sedan tapetsera när vi hittar en tapet som passar eller när Jack blir så pass stor att han har en egen vilja.
Eller rättare sagt, den dagen han kan utrycka sin vilja ;)









Dessa godingar får gärna flytta hem till oss, till Jacks rum närmare bestämt.

bildkälla mio


Glad son

img_3930 (MMS)

...som gungar ute hos mormor och morfar.


Morgonens gullunge!

img_3761 (MMS)

Morgonens gullunge!


Det var en trött kille jag hade med mig i ...

img_6580 (MMS)

Det var en trött kille jag hade med mig i bilen till Ica idag. Hehe!


Dagens badpojke!

img_8737 (MMS)

Dagens badpojke!


Lite pyssel



Har ju börjat fixa och dona till kommande 1års kalaset.

Inväntar färgen till tårtan sedan är det bara att sätta igång och göra tårtbottnar. Fan tårtan kommer bli så jävla braaa!! :)








...

img_6998 (MMS)

Att ta kort på sig själv tillhör favorit sysselsättningen. Haha!


Lördagsmys på Sädesvägen..

img_8795 (MMS)

... Med melon för mamma och son.


Pappan i familjen är iväg på fisketur och ...

img_1229 (MMS)

Pappan i familjen är iväg på fisketur och kommer hem i morgon. Som vanligt när pappa är borta sover Jack bredvid mig i sängen. Mysigt när det sker så sällan, om det vara så varje natt skulle jag nog inte tycka det var lika mysigt ;) jag vet att jag kommer ångra mig i morgon då jag vaknar upp stel i hela kroppen hehe!


Förmiddagsbus nere på parkvägen med Linda ...

img_9850 (MMS)

Förmiddagsbus nere på parkvägen med Linda och Moe.


Sol sol sol, älskade sol




Vilket väder vi har haft idag, igår med för den delen. Underbart. Vi har försökt att vara ute så mycket som det går idag när solen har visat sig. Resulterade i en bondbränna på mamman och lite rosiga kinder på sonen. Så det vart en sväng till apoteket för att köpa solskydd till sonen. Kanske skulle ta och använda den själv...
Ja visst är jag världens sämsta mamma som låter han vara ute i solen utan att ha smort in honom med solskydd?! ;)

Dagen har som sagt spenderas ute i det fina vädret. Vart en promenad ner till Anna och häng i lekparken med kaffe och frukt, fint som fan. Barnen lekte och mammorna tittade på, haha nja så var det väl inte riktigt. I en perfekt drömvärld hade det nog vart så. I själva verket så fick vi mammor vara med och "leka" samt springa runt hela lekparken...

Annars så har det var en rätt lugnt idag, har oljat utemöblerna igen. Sista stykningen nu på kvällen så nu är det äntligen klart. Blev en klar förbättring måste jag säga. Här hemma ser det ut som en bomb har expolerat. Det är kartonger och grejer överallt. Fan jag hatar att bo i flyttkaos, men det är väl värt det i slutändan.
Nycklarna till huset får vi i slutet av maj. Jag längtar ihjäl mig!! Fråga mig gärna om 1 månad hur det känns när vi börjat med renoveringen haha!






Senaste projektet...






Eftermiddagens projekt

img_1646 (MMS)

Projekt olja utemöbler. Trist som tusan, men snyggt när det är klart!