Feb. 24, 2013


Startade söndagen med ett besök på Elsas med Linda. Alltid lika trevligt.


Feb. 22, 2013Äntligen fredag och helgen knackar på dörren. Jobbar till lunch idag, skönt med kort dag.

Men innan vi tar helg så ska vi idag ta ett sista farväl av en släkting ❤


Äntligen


För första gången så har jag lyckats få en orkidé att blomma om. Löjligt nöjd? Japp det är jag!


Vilken kväll


Oj oj vilken jäkla kväll brudar!! Helt underbart.

Mår som man förtjänar idag.. Herregud!


Hej herr förkylning!


Vad kul att du kunde komma och hälsa på... Jävla skit, försvinn från min kropp!!!


LördagIkväll har vi haft lördagsmys här hemma på Parkvägen. Jack börjar äntligen bli bättre ❤

Har även tränat,fikat och promenerat. Meen har spenderat mesta dels av tiden på soffan.
Alltså, att jag inte fått sitt/ligg sår efter den här vab veckan är fan ett under...Lilla älskade vän ❤

Nu får du bli frisk!FredagIgår kväll åkte jag över till Avesta för middag med jobbet. Ska erkänna att det var rätt skönt att få komma utanför dessa fyra väggar. Vi åt middag på Bjurfors, jätte god mat och trevligt sällskap. Batterierna var laddade när jag åkte hem.


Här hemma är läget oförändrat, Jack är fortfarande sjuk. Inte lika hög feber idag som tidigare i veckan men fortfarande inte helt borta. Han snorar och hostar här bredvid mig i soffan. Det vart en tidig morgon för oss, vid 7 ville Jack gå upp. Gissar på att han somnar i soffan snart, ser så ut ;) då ska jag passa på att kolla på gårdagens inspelade avsnitt av ONCE upon a time.

Vi får se vad helgen har att erbjuda, gissar att det blir rätt lugnt med tanke på att Jack inte är frisk.
...Ibland säger en bild mer än tusen ord. Det här är en sådan gång.


Vilken natt...Herregud, jag har seriöst vart in till Jack 1 gång i halvtimmen mellan 22-05. Fyyyyyy tusan vad trött jag är. Sen gör min träningsvärk i låren sedan gympasset i tisdags inte saken bättre.

Nu får han bli frisk. Febern kom tillbaka igår, som ett brev på posten när det började närma sig lunch. Han vill inte äta... vad man än erbjuder så blir han arg, ruskar på huvudet och säger NEJ. Så lite som han ätit senaste dagarna har han aldrig ätit. Att han ens överlever :/ min lilla skrutt.

Nu verkar han har lugnat ner sig där inne. Ska försöka blunda och ladda batterierna så jag orkar en till dag.Uppdatering


Efter några timmars sömn här på morgonen så vaknade han upp feberfri. Nu får vi hålla alla tummar för att den håller sig borta under dagen!


Sjukstuga dag 3


Här hemma är det fortfarande sjukstuga, febern håller i sig och nu hostar han. Lilla skrutten, trist när dom små är sjuka.

Håller tummarna för att det gör över snart. dag blir väl precis som gårdagen. Sitta i soffan med sonen, jag får inte göra något annat. Man ska sitta bredvid och gärna stryka honom över ryggen ❤
De gånger jag försöker smyga ifrån soffan i tron om att han sover så går det 1 minut sedan hör man Jack: "mamma, mamma" bara att gå tillbaka...


SjuklingSå var det dags igen. Lilla skrutten är sjuk, jäkla feber :/ vi myser i soffan, Jack halvsover och jag hoppas att iprenen ska börja verka snart så han kommer till ro.


Fredagkväll


Myser i soffan med mini och Toy Story :)


FredagSå här tidigt har jag inte vart vaken på typ 1,5 år! Herregud, allt innan klockan 06 är fan natt. Trött som tusan, men bara att göra sig iordning. Ska hämta upp en kollega och sedan drar vi till Nyköping för att träffa ett företag vi samarbetar med. Ska bli trevligt, ännu trevligare hade det vart om man inte behövde gå upp så tidigt :) hehe!
Men sen är det helg.

Längtar efter min plutt som sover hos farmor och farfar. Dagis är stängt idag, så han har det bra med dom. Men längtar tills i kväll när man får kramas med honom igen ❤


Trevlig fredag på er!