Glad kille redo för babysim!

img_0317 (MMS)

Vi har vart och lunchat på stället med Linda & Moe. Nu väntar babysim sedan ett besök på jobbet.


Onsdag

img_3863 (MMS)

God morgon! Jack har senaste halvtimmen legat i vår säng och lekt tittut med snuttefilten. Lättroad kille :) nu är det dags att gå upp, tända lite ljus, en brasa och äta frukost. Hörs senare!


Då var det kväller igen...

img_2393 (MMS)

Då var det kväller igen. Dagen började med en promenad runt linjan, fan vad lerigt det var! Sedan en lunch på hurtbullen med Sarah & Freja. Efter lunchen åkte vi hem till Sarah för kaffe. Nu sitter jag mätt och belåten i soffan och tittar på sonen som åker runt i gåstolen.


Freja



I lördags var vi på Frejas namngivningsceremoni. Jätte trevligt.

Av Jack fick Freja en skallra och en
Brio Puck.
Nu kommer hon ju inte kunna leka med den på ett tag, men den var så söt att vi var tvungen att köpa den.












Vilket väder

img_7878 (MMS)

Vilket härligt väder vi har!  Idag blir det en sväng till öppis med Anna och barnen. Får bli en promenad dit, få lite frisk luft. Försökte ta en bild på dom 2 tänderna som för ett tag sedan tittat upp på Jack, men han var inte lika sugen på det som jag... Hehe! I lördags var vi på Frejas namngivningsceremoni, kommer bilder senare under dagen.


Dear santa




bäddsett - åhlens
pyjamas med figurer - lindex
randig pyjamas - åhlens
randig body med röda detaljer - kappahl
randig body med krage - h&m
byxor - kappahl


Första advent

img_1728 (MMS)

Första advent idag, känns mer som en regnig oktoberdag. Jäkla skit väder! Har inte ens fixat en adventsljusstake, hm kanske man borde göra det idag


Dags för dessert!

img_9557 (MMS)

Saffran & vaniljpannacotta, pepparkakscheescake och vitchokladmousé. Klart godkänt


Årets första julbord

img_1351 (MMS)

Årets första julbord


Gofika!

img_5601 (MMS)

Gofika!


Pepparkakor

img_8997 (MMS)

Min egengjorda pepparkaksdeg, första försöket. Den smakar faktiskt gott. Återkommer med resultatet i morgon då den måste vila i kylen över natten.


6 månaders killen! :)

img_7149 (MMS)

6 månaders killen! :)


Klåfinger

img_4923 (MMS)

Herr klåfinger är i farten!  Armarna når längre och längre för varje dag som går. Humöret blev bättre efter en lur i vagnen, skönt det!


Missnöjd

Jag har en ledsen och missnöjd kille här hemma idag, förmodar att han har ont i tandköttet då en tand precis kommit upp och den andra är på väg. Nu står frukost på schemat sedan promenad och kaffe med Anna & Ebba. Så härligt med sol idag, behövdes efter den regniga dagen vi hade igår.


Det där med energi...

img_6776 (MMS)

Tänk om en annan kunde ha den där energin så här tidigt.. Idag är det babysim, lunchdate och besök på jobbet som står på agendan. Men allra först börjar vi med frukost framför tvn, tända ljus och en brasa som sprakar fint!


Kaffepause på Stället med Anna & Ebba!

img_1649 (MMS)

Kaffepause på Stället med Anna & Ebba!


Förmiddagspromenaden som blev en lunchprom...

img_8537 (MMS)

Förmiddagspromenaden som blev en lunchpromenad ist.


Movie time

img_9716 (MMS)

Movie time


God morgon!

img_8852 (MMS)

God morgon!  Redan torsdag, vart tar dagarna vägen?! Idag på förmiddagen ska vi bara vara hemma och lata oss. Jag måste bli av med min förkylning :/ men det går åt rätt håll i alla fall! Skulle viljs gå en långpromenad men det får vänta tills jag är frisk. Efter lunch någon gång ska vi träffa Sarah & Freja sedan är det middag hos svärföräldrarna. Mycket trevligt!


Sömnvägraren!

img_3082 (MMS)

Sömnvägraren! Kaffe, vart är kaffet?!  Vid lunch kommer Lina & Malin på besök, nice! I eftermiddag ska vi ta oss ner till Fam. Svensson/Ekbäck :)


Nytt i garderoben




Nytt i garderoben - välkommen storlek 74







2st byxor
5st bodys
2 par strumpor
1st skjorta
1st heldress
2st pyjamas


Så var det måndag igen

img_1479 (MMS)

Så var det måndag igen!  Den här veckan har vi ganska mycket planerat faktiskt, träffa Sarah & Freja, lunchdate med Lina, babysim med Linda & Moe, middag hos svärföräldrarna, middag med våra föräldrar, middag med Fam.Gullblom och bio på söndag. En härlig vecka framför oss! Sedan hoppas jag även att jag blir kvitt min förkylning så vi kan promenera en del också.  Natten har vart den bästa på länge och Jack har sovit bra. Värre med mig, jäkla förkylning! Efter jag gett Jack mat här på morgonkvisten så somnade han om på en gång. Men jag låg vaken och snorade i en timme... Suck! Nu ligger och myser i vår säng. Eller ja, jag kollar bloggar och bloggar själv och Jack har allvarliga samtal med sin gosekanin. Låter som han får en utskällning hehe!


Dags för dessert

img_0318 (MMS)

Vanilj och limepannacotta med halloncouli


Dagens varmrätt!

img_3297 (MMS)

Ryggbiff serveras tillsammans med potatis, morötter, rödlök och vitlök. samt smörstekt sparris.


Köket

img_1824 (MMS)

Att vara med mamma i köket och laga mat är det bästa som finns. Just nu håller vi på att förbereda kvällens middag. Lite extra lyx blir det eftersom det är Farsdag!


Fredagskvällen är här

Så var fredagskvällen här. Sonen sover, sambon är iväg och spelar tvspel och jag ligger i soffan och gäspar. Ska se criminal minds sen blir det sängen. Har vart upp på sjukhuset idag och fått domen om mitt "utslag" på ryggen. Borrelia, jaha ja det var ju mindre kul. Så nu är det antibiotika i 10 dagar som gäller och sedan hålla tummarna för att det är borta. Kan inte låta bli att bli lite irriterad på distriktsköterskan jag träffade för ca 1,5 vecka sedan som sa att det var svamp. Svamp på ryggen, vem fan får det?! Läkaren jag träffade idag tyckte också det var dåligt att hon inte sett att det var borrelia. Men men gjort är gjort! Jag har ju inte ens märkt att jag har haft en fästing, men det räcker tydligen med att den bara biter fast och sedan släpper för att man ska kunna få borrelia. Annars är allt bra, vi börjar bli snoriga här hemma ( jag och Jack ) men det ska väl förhoppningsvis gå över snabbt. På söndag är det farsdag, det blir sambons första "riktiga" farsdag så det måste vi fira. Förra året vid den här tiden var Jack i magen så det vart inte riktigt samma sak då.


Promenad

img_2776 (MMS)

Vi är ute på promenad.  Det blev Linjan idag, rätt mör i benen nu men det känns bra! :)


Vilken natt!

img_4589 (MMS)

Vilken natt! Jack har vaknat med ca 1 timmes mellanrum och vart ledsen/orolig. Hade hoppats att febern skulle försvinna under natten men i morse vid halv 6 så var den fortfarande kvar. Liten då. Han fick Alvedon igår innan han la sig och i morse vid halv 6. Men den verkar inte vilja ge med sig. Så himla typiskt då vi har babysim på onsdagar. Ska avvakta ett tag till och se om febern försvinner. I övrigt verkar han piggare idag än igår. Nej, dags att se om sjuklingen vill ha frukost.


Feber

Febern kom som väntat på besök... Har precis bäddat ner en febrig och matvägrande son i sängen. Han somnade på en gång. Usch, gillar inte när han är så här. Vi är så bortskämda med alltid ( oftast ) ha en glad Jack här hemma. Mammahjärtat blöder... Hoppas vi får vakna upp tillsammans med en feberfri son i morgon! Det är ju babysim som vi så gärna vill gå på.


BVC

img_5036 (MMS)

Idag har vi vart på BVC för 5 månaders sprutorna. Det gick mycket bättre den här gången. Han sa inte ett pip när han fick första sprutan och vid den andra skrek han till med lugnade ner sig på en gång. Läkarundersökningen gick jätte bra, skönt att allt var okej. Han växer så det knakar, lååååång kille. Efter BVC träffen åkte vi ner till Anna för en promenad med ungarna. Skönt att komma ut i friska luften.


majskrokar







Majskrokar is the shit!


God morgon måndag!

img_5128 (MMS)

God morgon! Febern är som bortblåst, och vi sov till 8. Underbart tänk om han alltid ville sova 19-08. Meen jag ska inte klaga! Jack har iaf vaknat på sin bästa sida idag, jag med. Känner mig pigg och utvilad. Nu blir det frukost för oss båda sedan ska vi nog ta oss ut på en promenad.


Febrig kille

img_6563 (MMS)

Förklaringen till varför Jack har vart så missnöjd under dagen - febern är på besök. Har precis bäddat ner honom i sängen och han somnade på en gång. Fast det bara är 1,5 timme sedan han sov sist. Håller tummarna för att han får sova i natt och vaknar upp pigg och kry.


Lyckan är total

img_7279 (MMS)

Tur att han fortfarande är för liten för att förstå vad det egentligen är i flaskan... Kul leksak var det iaf!


Lördag

img_7371 (MMS)

Idag har vi vart till kyrkogården och tänt ljus hos Jacks gammelmorfars grav. Jack tyckte det var jätte Kul att titta på alla människor och ljus. Vi har även vart och fikat hos gammelmormor och Janne tillsammans med mormor och moster.


- Äntligen

img_1834 (MMS)

Efter ett besök hos frisören är håret lite kortare och fräscht igen. Så skönt, var ju ett år sedan sist :)


Härliga torsdag

img_3973 (MMS)

Jag vet inte vad Jack håller på med när jag halvsover på morgonen. I morse hittade jag honom så här. Börjar fundera på om man måste sänka ner sängen?


Glad kille!

img_1176 (MMS)

Glad kille igår förmiddag, redo för promenad


God morgon!

God morgon! Mitt mms inlägg från igår verkar inte ha dykt upp, hm. Igår var det fullt upp hela dagen. Vi började dagen med en promenad med Anna & Ebba. Sedan hem, åt lunch för att sedan möta upp Sarah & Freja. Vart en promenad ner till Lina & Leon där Lina bjöd på kaffe, gött som tusan. Leon var så jäkla söt med Jack. Jack låg på mage på golvet och försökte stoppa in nappen i munnen ( han sätter nappen åt fel håll ) Leon. Står och tittar på honom, går sedan fram och skjuter nappen närmare Jack. Fortsätter sedan sitta när jag försöker träffa rätt. Han misslyckas så klart. Då böjer sig Leon ner, flyttar nappen närmare igen. Jack misslyckas ännu en gång. Då böjer sig Leon ner plockar upp nappen och stoppar försiktigt in den i munnen på Jack. Så jäkla sött att man bara vill dö!! :) Idag ska vi möta upp Sarah & Freja för en promenad, ner till Lina på kaffe :)


...........…

Jaha, klockan är inte ens 6 och vi är vakna. Jack har fått för sig att kl 05 då är det morgon på riktigt... Behöver jag skriva att jag är trött? Jack är dock glad som jag vet inte vad och ligger i mörkret och pratar. Favorit ordet oooj används flitigt tillsammans med dom på tok för höga ljuden den här tiden på dygnet. Jag ska försöka blunda och hoppas på att han somnar om. Senare idag ska vi promenera med Anna och Ebba, sedan Sarah och Freja :) mycket promenerande blir det - gillas! Sen är det ju alltid kul att träffa tjejerna :)