Trött.se

 

Har en nybadad och trött son här hemma, dags för sängen. Natti natt!

 

 


Dexter

 

Idag har jag vart och gosat med Dexter, herregud vilken goding! :) Så liten, tänk att dom faktiskt är så där små när dom föds. Ja jag är kär! Hehe! :)

 

 


Glossybox

 

 

Den är här! Min första glossybox :) 5 härliga produkter som ska testas, can't wait!

 


Jack

 

 

Så nöjd när man får stå i soffan hos mormor

 

 


Mammas älskling

Kakmonstret...


Busunge

<3


Söndagsutflykt

 

 

Till Karmansboherrgård med min familj.


Turkost it is!

Igår köpte jag färg till skåpet, så idag målade jag första av två lager med färg. Kommer bli så jäkla bra när det blir klart. Då ska skåpet äntligen få flytta upp i vardagsrummet.


Hallon

Grabbarna grus plockar hallon


Västerås

Dagen har spenderats i Västerås med syster. Oj oj oj vad pengar som har spenderats. Haha!


Nyfiken kille

Igår kom pellets leveransen, snabb leverans. Tummen upp för det! Jack tyckte det var väldigt spännande med den stora lastbilen och trucken som killen körde med. Så han parkerade sig i fönstret under tiden han lastade av.


Fika

Kladdkaka och kaffe med trevligt sällskap, bättre start på tisdagen kunde man ju inte få!


Söndag

Efter lunch på Eskiln bestående av hamburgare med Backström/Bergner, kaffe hos Gullbloms, rensat ogräs tills fingarna värker, en pizza, godis och film så är jag så jävla redo för en ny vecka. Har en del saker planerat här i veckan som ni ska få "följa" med på.


Busungen

Dagens busunge! Idag har vi vart ute i Vad och hälsat på mormor och moster. Jack passade på att ta ett bad i sin nya pool som mormor köpt. Den vart mycket uppskattad, Jack älskar ju att bada.


En bra start på dagen

Det vart Hotellfrukost med Linda. Det var gott men tveksamt om det var värt 80 spänn. Trevligt var det i alla fall :)


Sol och bad

Simhallen med Linda och ungarna på förmiddagen, kaffe och morotskaka nu på eftermiddagen med Lina. Heeeelt okej fredag


Fredag

Senaste tiden kan jag komma på mig själv med att sakna fredagskänslan. Nu vet när man åker till jobbet och känner att - fan vad fint idag är det fredag, sista jobbdagen innan helgen. Den känslan saknar jag. Visst man har ju fredag hela veckan när man är föräldraledig, och det är skönt det med. Jag vet att den dagen jag börjar jobba kommer jag idiotförklara mig själv och fundera på hur sjuk i huvudet jag är som längtade tills jag fick uppleva fredagskänslan igen. Haha! Hur ska jag klara av att gå upp typ kl 06.00?! Igår när vi skulle på rally ringde klockan 06.30, jag hade lust att skjuta mig själv för att jag var så trött. Oj oj, jobbigt är bara förnamnet på hur det kommer kännas den 4/9 när det är dags att lämna Jack på dagis och åka mot jobbet.. Herregud! Nej nu är det dags att gå upp, Jack vill ha frukost.


Dagens sysselsättning


Välkommen hem

.. Älskade skor. Beställda för hundra år sedan, idag hittade dom äntligen hem.


Ännu mera nytt

Nya mattan är på plats, fan vad bra det blev! Nästa vecka kommer det fyllas med möbler och kläder. Underbart!


Hallen


Nytt

Morgondagens projekt, få upp hatthyllan och ta bort innerdörren. Sedan fattas bara pinnstolen.


Gissa dagens


Promenad

Sitter ute med mina kritvita ben och inväntar promenad sällskap - grannen :)


Bingo time

Nu kööööör vi


Vill ha

Ännu mera vill ha :)


Vill ha!

Nyckelskåp från Dixie Designs, love it! Komsi komsi...


Poolhäng

Sitter i bilen på väg hem från hedkärra, har vart och badat med Fam. Gullblom. Så jäkla nice :) barnen plaskade och hade jätte kul. Det bjöds på korv och kaffe, göttans! Tack för en trevlig förmiddag.


Måla måla

Pinnstolen jag har fått av mormor har fått första lagret med färg, måste målas ett lager till ser jag. Men den kommer passa bra i hallen när den är klar. 

 

 

 

 


Tungt

Igår blev en tung dag med mycket tankar och oro. En nära släkting var med i en hemsk trafikolycka. Släktingen var en av dom som hade änglavakt. Våra tankar går idag till de anhöriga till dom som miste livet och självklart till dom som klarade sig med livet i behåll. Vi tänker på dig N ♥

 

 


Lunchat med "roligaste" brudarna idag!

Roligaste lunchen på länge! :)


Nytt

Nya ljuslyktan och en orkidé, en present från min familj.


Lunch

Idag har vi vart och lunchat på Karmansbo Herrgård. Göttans!


Hipp hipp hurra

Blommor från svärmor och svärfar


Makaroner, köttfärssås och majs

Hälften ligger utanför tallriken haha! Men så äre när man ska äta själv och vägrar låta mamma eller pappa hjälpa till.


Hos mormor

Vi är ute i Vad och födelsedagsfikar hos mormor.


Frukost

Lyx med smoothie till frukost! :) Ja han åt smörgås också...


2års kalas!

Nu på eftermiddagen har vi vart och firat Leon som blev hela 2år igår! Grattis!! Det bjöds på gofika och trevligt sällskap. Av oss fick Leon en grävmaskin och en bil, det verkade gå hem. Kul!

 

 


Möbler

Det blev inte riktigt de möbler vi tittat på tidigare. Det vart en annan soffa och en annan form på bordet men lika tvbänk.


God morgon

Söndag morgon, vi ligger fortfarande kvar i sängen och drar oss. Hör att Jack är vaken, men han är nog fortfarande lite trött då jag hör att han slumrar till då och då. Ni vet när det blir så där tyst att man förstår att dom somnat? Idag ska vi på kalas, bästa Leon fyllde hela 2 år igår.

 

En gammal bild. Mammas älskling

 

 


Badpojken

Igår åkte vi ut till mormor och morfar i Vad. Vi fikade och sedan tog jag,Jack och moster oss en tur till Vads bad för att Jack skulle få bada. Han har aldrig badat i en sjö förut, bara i baljan,badkaret och simhallen. Trodde att han kanske skulle vara lite skeptisk och ta det lugnt. Men ungen sprang raka vägen ner till vattnet och typ dök i. Haha! Slutade med att han började bli blå om läpparna och skakade för att han vägrade vara någon annanstans än i vattnet. Så vi fick lyfta upp en skrikande Jack och bege oss hem. Det gör vi snart igen. Hehe!
Ni som följer mig på instagram har redan sett bilden. Annalena85 heter jag där.


Skåp

Ja vi kör väl på nu när jag äntligen kan blogga från mobilen. Påbörjade projekt måla skåp idag. Vi har ett gammalt skåp som vi har haft sängkläder i tidigare. Nu när vi har så mycket förvaring i nya huset så har jag tänkt måla skåpet och ha det i vardagsrummet. Kommer bli asbra när det blir klart. Det kommer bli svart på utsidan och lite mer färgglatt på insidan. Vilken färg det blir på insidan får ni se när det är klart :)


OMG!!!

Jag har just postat mitt första inlägg från blogg.se appen! Och det fungerade, ja jag är i chock!! Bloggen here i come! :)


Korv och makaroner

Dagens lunch...


Sovrum

 
 
Före:
 
 
 
Under tiden:
 
 
 
 
 
Nästan klart:
 
 
 
Sovrumet är klart, men upptäckte precis att jag inte tagit några bilder på det. Får återkomma med det.
 
 

Till vardagsrummet

 
Som det ser ut nu så kommer dessa skönheter att flytta in hos oss innom kort. Längtar efter att få "klart" vardagsrummet.
Visst det kommer väl alltid finnas någonting man kan fixa med, men att få alla stora möbler på plats så man kan börja fundera på gardiner, lampor, mattor osv.
 
 
 
 
 
 
 
 
Bildkälla: mio
 

Vardagsrummet

 
 
 
Före:
 
 
 
 
 
 
Efter:
 
 
 
 
 
 
Tänk vad lite färg kan göra? Framför allt vad vit färg kan göra... hehe!