Det näst bästa

img_5149 (MMS)

Har man inte någon sandlåda får man ta det näst bästa :)


Kan själv

img_8277 (MMS)

Här hemma har vi börjat öva på att äta själv. Går bättre och bättre för varje gång.


Söndag

img_6284 (MMS)

God förmiddag på er!  Här hemma håller vi på och packar inför flytten. Vi försöker packa lite undan för undan så vi slipper panik packa dagarna innan flytt. Men när man väl börjat packa är det lätt att packa lite för mycket hehe!


Lovley...

img_2118 (MMS)

Oj oj så det kan gå, just nu är den här fina boken på väg hem till mig. Lovley!! Tjejen som står bakom sen här boken driver även en av mina favorit bakbloggar. Call me cupcake. Helt otroligt bra blogg! Så nu tycker jag ni googlar rätt på bloggen, och låter er inspireras. Bild lånad från bloggen call me cupcake!


Alla sätt är bra utom dom dåliga

img_1184 (MMS)

Alla sätt är bra utom dom dåliga


Nu går det undan

img_4221 (MMS)

Har ju helt glömt att informera er om att Jack har börjat gå!! Än så länge går han kortare sträckor, har han bråttom så kryper han hellre. Det går än så länge fortare än att gå. Men det blir mer och mer för varje dag. Stora killen!


Fredag...

img_2218 (MMS)

Att vara med när mormor ger katten katt"godis" är super roligt!  Idag har vi vart på kaffeturné. Började hos mormor och åkte sedan vidare till gammelmormor. Nu är vi hemma igen, Jack sover och jag ska se om jag orkar motionera lite. Känns tveksamt haha! I kväll ska vi grilla, längtar redan. Sen skulle vi behöva packa lite till, men ja det är ju rätt tråkigt... Ja men vi fortsatte fikaturnen hos farmor och farfar hehe. Maten smakade förövrigt skit gött!


Glad kille som fått smaka våfflor :)

img_2291 (MMS)

Glad kille som fått smaka våfflor :)


Någons födelsedag börjar närma sig :)

img_2394 (MMS)

Någons födelsedag börjar närma sig :)


Bus

img_9829 (MMS)

Bus på lekplatsen med bästisen Moe.


God morgon!

img_3697 (MMS)

God morgon!


Hjälp

img_5238 (MMS)

Tur att man har någon som "hjälper" till att packa nu när de börjar närma sig flytt...


Glad unge = glad mamma.

img_5454 (MMS)

På vägen hem från en promenad med Linda och Moe så stannade vi och tittade på vattnet. Super kul tyckte Jack


Lite blandade bilder från lördag/söndag.

img_6201 (MMS)

Har vart jätte trevligt att få komma iväg en sväng, ladda batterierna och umgås. Tack för den här gången Anna :) det gör vi snart om igen!


Oj oj oj säger jag bara!

img_2105 (MMS)

Oj oj oj säger jag bara!


God morgon lördag!

img_8533 (MMS)

Om nån timme så åker jag och Anna till Västerås, där vi ska stanna tills i morgon, ska bli så jäkla nice. En lite försenad 25års present till Anna hehe. Återkommer säkert under dagen med lite mms inlägg. Trevlig lördag!


Önskningar

img_1714 (MMS)

Lite fler förslag på vad Jack önskar sig i födelsedagspresent,


Fredagsmys

img_3756 (MMS)

Fredagsmys


Fredagsfikar hos Svensson/Ekbäck

img_5203 (MMS)

Fredagsfikar hos Svensson/Ekbäck


Oj oj oj

img_9729 (MMS)

Herregud vilken natt vi hade. Jack har hostat, hostat och hostat lite till. Stackars barn säger jag bara. Efter ett besök hos läkaren så fick vi med oss hostmedicin som inte var en hitt... Jack spydde så fort han hade svalt det. Kuuuul. Så måste ringa till BVC i morgon och höra om vi kan få något annat, nått som inte smakar så jäkla illa. Nu på kvällen kom febern på besök, efter lite Ipren så hoppas jag att den håller sig borta resten av natten.


Idag var det födelsedagsfika hos mormor.

img_5333 (MMS)

Idag var det födelsedagsfika hos mormor.


Me like

img_6013 (MMS)

Smart och snygg idé om förvaring.  Bild lånad från inspirationsdesign.blogg.se. Eftersom jag mms bloggar kan jag inte länka, men besök gärna bloggen finns mycket fint där :)


Lycka.

img_2997 (MMS)

Läsk är inget Jack dricker. Men om Jack fick bestämma så skulle han nog mer än gärna ta sig ett smakprov av det där "mystiskt färgade vattnet" :)


Grillpremiär, så jävla gött!

img_4848 (MMS)

Grillpremiär, så jävla gött!


Hej fredag!  Sambon ska iväg på kryssning,...

img_0209 (MMS)

Hej fredag!  Sambon ska iväg på kryssning, jag och Jack ska vara hemma. Så i eftermiddag efter vi lämnar av sambon vid bussen så åker vi ut till mormor och morfar i Vad. Men nu ska vi klä på oss och ta oss ner till kusinen för lite lek och kaffe för mammorna.


Tandläkaren

img_0083 (MMS)

Det gick bra hos tandläkaren, Jack lät kvinnan titta i munnen utan skrik och allt såg bra ut. Men vi kommer få en kallelse om ca 6 månader för att dubbel kolla. Förmiddagsfika hos Sarah, gott! Promenad och lunch på stället, Linda och Moe kom förbi. Nu är jag precis hemkommen från banken och det vankas middag. Ugnspannkaka med smarriga tillbehör.


Fullt upp!

img_8665 (MMS)

Sonen har en annan idé om hur man äter smörgås och mjölk...  Idag har han hunnit med att ramla och slå i munnen IGEN på precis samma sätt och ställe. Så i morgon ska vi till tandläkaren och kolla upp det, känns skönt att få in det i journalen om det skulle bli nått i framtiden. Måste bara ringa till försäkringsbolaget och anmäla det även där. Vi har även vart hos Lina, Jack har lekt och jag och Lina har druckit kaffe och löst världsproblem. Efter det åkte vi raka vägen till hurtbullen där vi lunchade med Linda och Moe. Jätte kul att ses, var typ hundra år sedan ( 1,5 vecka ) sist!! Nu sover Jack och jag latar mig i soffan. Ja just ja, Jack tog sitt första riktiga steg hos Lina idag!!! Och fler steg har det blivit under kvällen. Stora killen :)


Kan själv

img_8454 (MMS)

Det här med att låta Jack äta själv... Vet att det är bra för barn att få testa och äta själva. Men som många av er säkert redan vet, iaf ni som känner mig. Så är kladd bland det värsta jag vet. Kladdiga barn, uhhh. Jag VET att jag måste komma över det, för det blir kladdigt när man har barn. Så jag lät Jack äta själv, och se så fint det blev! Är såååå sugen på att låta han göra det i morgon igen!!


Sovfrilla deluxe

img_2450 (MMS)

Sovfrilla deluxe


Spelkväll

img_9252 (MMS)

Det vart en mycket lyckad kväll hos Gullbloms igår. Gott vin, trevligt sällskap och mycket skratt. Love it.


Födelsedag

img_6611 (MMS)

Det är fler som frågat vad Jack önskar sig i födelsedagspresent, så här kommer några förslag.


Några fler bilder från eftermiddagen

img_8423 (MMS)

Bobby car polisbil var verkligen en hitt. Står uppskriven på önskelistan till födelsedagen.


Efter en eftermiddagslur

img_2669 (MMS)

Efter en eftermiddagslur i sängen med Jack så var man ju rätt mosig. Ordnade upp sig efter lite pizza från nya stället som öppnat. Napoli. Klart godkänd, men ingen wow upplevelse. Har även roat mig med att spraymåla en gammal trist lampfot. Vart en klar förbättring! Nu sover sonen, karln är på äventyr och jag ligger i soffan och surfar runt på inrednings bloggar. Herregud så mycket fint det finns, varför är jag inte miljonär?!


Bus hos Gullbloms

img_2627 (MMS)

Bus hos Gullbloms


Kvällens sysselsättning

img_3089 (MMS)

Kvällens sysselsättning


Biokväll på Linnévägen! Fan vad nice!

img_3518 (MMS)

Biokväll på Linnévägen! Fan vad nice!


Välling i favorit flaskan i mammas famn ef...

img_6934 (MMS)

Välling i favorit flaskan i mammas famn efter kvällsbadet, det ni de är grejer det!


Bra att man har någon här hemma som vill h...

img_2082 (MMS)

Bra att man har någon här hemma som vill hjälpa pappa med städandet.


- hoppas inte mamma ser mig nu.

img_8501 (MMS)

- hoppas inte mamma ser mig nu.


Välkommen måndag!

img_7126 (MMS)

Här hemma startar vi veckan med en cappuccino och Fagersta-posten.


söndagskväll


Trevlig helg, mycket fikabröd vilket resulterat i att min mage strejkar big time :/ Hoppas att det ger sig tills i morgon. Kul väder är det ute också, snö var precis vad jag önskade mig.

Annars då, har väl lyckats kära ner mig i en tapet som inte verkar säljas längre. Just my luck! Ska ner på stan i veckan och undersöka det närmare. Jag hoppas att den går att få tag på, eller det MÅSTE gå!

Det var allt jag ville för nu, nu ska jag lägga mig i soffan och se om det visas någonting vettigt på tvn.


Trevlig kväll!