lite babbel


Jacks senaste grej är att äta på händerna. Det kan hålla honom sysselsatt i timmar om man låter honom. Dom smakar tydligen jätte gott. Nappen ratas mer och mer, han vill gärna ha när han ska sova på dagarna. Men så fort han somnar spottar han ut den. Nätterna vägrar han nappen, jag har försökt då jag trott att han velat ha den. Men nej, det vill han verkligen inte. Inte mig emot. Men det kan ju ändras snabbt. Det är iaf nuläget.

Prata/låta är jätte kul, gärna hela tiden. Sen när han inte får nått svar av leksakerna eller om man inte svarar honom på en gång så hör man har irriterad han blir och höjer ljudnivån ytterligare ett steg.

Han tycker det är jätte roligt att stå i knät, eller på bordet. Sitta ner fungerar det med, men att ligga i famnen som en liten bebis är helt uteslutet. Den enda gången det fungerar är när han ska äta.

Ligga ner i vagnen när man inte är trött ( tex när mamma ska handla ) är inte alls lika roligt som för någon vecka sedan. Nu vill han gärna vara med, hellst ska man bära honom. Antingen så han får kika över axeln eller framåt. Det finns ju så mycket kul att titta på :)

Jacks favorit är en kanin som han har när han ska sova, den ligger han och myser med. Drar den över huvudet och håller den i örat. När man kikar till honom på kvällen så har han kaninen nästan som en nattmössa över huvudet, ner till näsan ungefär. hehe

Hittade bara en dålig bild på hur han ser ut, men ni ska få se den iaf.


Kommentarer
Becca säger:

Ja det är knasigt:) Det var som man tyckte att Leon var en bebis.. och sen kom Jack..och då tyckte man han var en bebis.. och nu kom lilla M och då tycker man att dom andra två är SKITSTORA! :D och förstå då att svägerskans lilla Lea väger ETT KILO mindre än M. Ofattbart!

Hoppas allt är bra med er, han har ett väldigt minspel den där Jack! :D

2011-08-07 | 13:20:43
Bloggadress: http://reberecca.blogg.se/
Becca säger:

Det får ni GÄRNA göra:) men som sagt hör av er lite innan bara så vi är hemma, jag blir så rastlös så vi flänger runt ganska mycket:P

2011-08-07 | 15:38:27
Bloggadress: http://reberecca.blogg.se/
Johanna säger:

SV: japp! Men sen gick vi hem och sov i nästan 2 h så nu är jag nyvaken igen. :)

2011-08-08 | 09:13:22
Bloggadress: http://mjsl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback