New

img_1048 (MMS)

Lite nytt till Jacks rum. Måste ta mig i kragen och göra iordning hans rum nu, men det kommer alltid någonting annat i vägen.


Ytterligare en favorit

img_6415 (MMS)

Ytterligare en favorit i leksaksväg, julklapp från farmor och farfar


- Christmas







Julafton


Fina djur i svart och vitt

img_0215 (MMS)

Fina djur i svart och vitt


Bilar

img_0239 (MMS)

Bilarna han fick i julklapp av mormor & morfar vart en succé.


Helgen som vart


Jag som gillar det här med att mobil blogga ( skicka mms till bloggen ) har lite abstinens idag då tre nätet ligger nere efter Dagmars påhälsning i natt. Så det får bli en snabb uppdatering. Jack och jag har vart ute i Vad hos mormor och morfar idag, Jack var inte sig själv. Gnäll och tårar, slutade med att vi fick åka hem. Han slocknade i bilen, så det blev pyjamas och välling lite tidigare än vanligt i kväll. Så vi får väl se hur morgonen blir ;)
Julhelgen har vart toppen med massa god mat, julklappar och trevligt sällskap. Jag undrar ju hur nästa jul kommer att bli då min familj som sagt " det blir inte så mycket julklappar till Jack i år då han är så liten " har gett Jack jätte mycket fint! Sen känner jag mig själv, jag kommer köpa på tok för mycket julklappar till sonen nästa år, hehe! Men det är väl det julen är till för? - mer julklappar åt barnen!!
I morgon ska vi träffa Anna, dricka lite kaffe och tjåla skit :) hehe

Lite bilder från gårdagens julfirande hos ...

img_5903 (MMS)

Lite bilder från gårdagens julfirande hos gammelmormor


Nya besticken tomten kom med var en succé....

img_9346 (MMS)

Nya besticken tomten kom med var en succé.  Nu är vi på väg till gammelmormor för att fira jul idag igen.


Tack tomten!

img_6109 (MMS)

Tack tomten!


God Jul


God Jul







Julfrukost

img_3102 (MMS)

Julfrukost hos svärföräldrarna - check!


God Jul Och Gott Nytt År kära läsare! Jag ...

God Jul Och Gott Nytt År kära läsare! Jag återkommer säkert under dagen med lite bilder men nu är det dags att komma igång, vi ligger fortfarande i sängen. Jack tog sovmorgon dagen till ära :)


Julklapparna är inslagna

img_0672 (MMS)

Julklapparna är inslagna,julgodiset är klart, huset är städat nu väntar bad för Jack. Sedan är det uppesittarkväll med godis och glögg!


Dan före doppare dan!

img_9163 (MMS)

Dan före doppare dan! Jack har verkligen vaknat på sin bästa sida, super glad! I morgon är det julafton och Jack blir 7 månader.  Hur fort går inte tiden egentligen, 7 månader känns som 2! Frukost dags för Jack, promenad, starta tvättmaskinen och plocka in tvätt står på schemat idag. I kväll ska vi spela bingo lotto och hoppas att vi vinner stort! :)


Lycka för Jack

img_2670 (MMS)

Lycka för Jack 7 månader är att få en egen mobil! Haha sen att den är från stenåldern spelar inte så stor roll


En liten god morgon hälsning från oss!

img_9278 (MMS)

Idag SKA vi fixa det sista inför julen, skulle ha gjort det igår men Jack sov lite längre än jag planerat.


Älskade vän!

img_9488 (MMS)

Idag var Lina förbi med en present, inte vilken present som helst utan en marsipangris! :) Åh hon är väl för underbar, hon känner mig allt för väl. Marsipan är min last, fick jag så skulle jag äta det jämt!!! Man vill ju inte ens tänka på hur man skulle se ut då, haha!


It's here!! ♥

img_9010 (MMS)

It's here!! ♥ Vet vad jag ska roa mig med resten av kvällen ;)


Onsdagslunch

img_8448 (MMS)

Vi har vart och lunchat med bästisen Moe och hans mamma Linda. Lika trevligt varje gång. Jack somnade på en gång när vi kom hem, han har vart vaken sedan 8 med undantag för 5 min runt kvart i 11.. Hehe! Så nu ska jag passa på att plocka lite här hemma. När Jack vaknar tänkte jag gå ner på stan och fixa det sista inför julen, sedan är vi redo för tomten! :)


God morgon världen!

God morgon världen! Igår vart det en heldag nere hos Anna. Trevligt :) fick ett samtal från 3 igår, dom tyckte jag behövde lite extra julklappar. Resulterade i att en iPhone 4s är på väg hem till mig! :) lycka! Nej dags att gå upp, frukost,kaffe och lite städning står på schemat


Idag började dagen tidigt, lite för tidigt...

img_8581 (MMS)

Idag började dagen tidigt, lite för tidigt. Men vi lyckades somna om och sov till strax före 8. Det var inte igår! Efter lunch åkte vi och hälsade på Dennis och Sara, där bjöds det på gofika :) sedan vart det en sväng förbi mormor. I kväll har jag slagit in julklappar, helt otroligt att det är julafton på lördag!!


det här med att krypa

Just ja, har glömt att informera er om att traderavinsten från säljaren jag bloggade om här om dagen dök upp. Helt otroligt, jag trodde inte jag skulle få se den. Så det var ju nice.

Fredag igen, helt sjukt vad veckorna går fort. Sitter här med en kopp kaffe i handen och tittar på sonen som är lite smått irriterad över att han inte får ihop kordinationen till att krypa. När benen vill sammarbeta då vägrar armarna och tvärtom. Han blir så arg stackarn, men snart får han nog ihop det :)
Helgen är i stortsett oplanerad, sambon ska ut på lördag. Jag tänkte försöka komma iväg till Avesta eller Ludvika för att köpa de sista julklapparna. Lite svårt är det när folk inte önskar sig någonting... Sedan blir det säkert ett besök ute i Vad hos mina föräldrar, vi lär väl planera lite inför julafton. Vem som ska köpa/göra vad.

Vi har valt att dela upp julafton. Vilket innebär att vi på förmiddagen kommer att vara hemma hos Jacks farmor och farfar tillsammans med kusin Freja och hennes föräldrar. För att sedan åka vidare till mina föräldrar där vi spenderar eftermiddagen. Gissar på att det kommer bli en rätt tidig kväll eftersom Jack gärna vill sova vid 19. Men rätt skönt det med, då kan man lata sig i soffan och trycka i sig godis som man dagen efter kommer att ångra hehe.

Nej, nu är det dags för sonen att sova förmiddag eller borde man egentligen kalla det för morgonvilan? :)

Återkommer kanske senare, om jag hittar nått kul att blogga om.





älskade unge ♥





Sådan mor sådan son

img_7902 (MMS)

Det är inte bara mamman i familjen som gillar skvallertidningar. Vi har dock lite olika sätt att läsa dom, hehe!


Sjukstuga


Jack är förkyld stackarn, har vart 2 halv jobbiga nätter nu lör-mån. Han kommer inte riktigt till ro, blir arg/ledsen mitt i natten och fick han välja skulle han helst sova på mig. Vi har höjt upp huvudändan på sängen men det verkar inte hjälpa. Men men, det blir väl bättre med tiden. Just nu ligger han och sover så sött. Själv så dricker jag kaffe och läser tidningen. Rätt ok faktiskt.

Vilket jäkla väder det är ute, slaskigt som fasiken. Vi har nämligen här på morgonkvisten vart ner på lidl och handlat BRIO saker som Jack ska få i julklapp :) Jag hade tänkt ta en promenad men är inte så jäkla sugen i det här vädret. Kanske man kan ta sig ut efter lunch om det slutar regna.

Igår promenerade vi med Malin. Vart en långpromenad i kylan som avslutades med kaffe och kladdkaka här hemma. Det är man värd efter en långpromenad :) På eftermiddagen var vi hem till farmor och farfar ( Jack´s ) och åt underbart god mat.


Lördag!

img_4598 (MMS)

Jack läser hur man gör och mamman får arbeta.  Vi har sänkt ner sängen idag. Det var på tiden, eftersom sonen ställer sig på alla fyra och försöker dra sig upp.


Irriterad

Fan vad irriterad jag blev nu då.


Jäkla säljare på tradera alltså! Jag vann en auktion, skickar ett mail och informerar att jag har överfört pengar till honom. Då får jag ett långt gnäll mail tillbaka om hur jävla sjukt det är att han inte fick mer för auktionen, att den borde ha gått för såå mycket mer, att han blir diskrimenerad osv osv...

Jag skrev tillbaka och ifrågasatte varför han ens skickade det där mailet till mig. Det är ju upp till säljaren att se till att sätta reservationspris om man inte vill sälja det till vilket pris som helst.

Då får jag ett svar - "Tack för omtanken och ordvalet" ehhh... va?!


Åh, hur blåst får man bli?!


Så nog om det, äntligen fredag idag.
 Även om det känns som det är fredag hela veckan nu när man är hemma hela dagarna :)
Igår var vi förbi hos Lina med en liten  -HoppasAttDuMårBättreSnart blomma. Hon verkade gilla den.
Stackars människa, jag tycker så synd om henne. Det borde inte vara tillåtet att må så dåligt när man är gravid. Att vara gravid ska ju vara mysigt och inte som för henne, Konstant illamående och kräkningar.
Hoppas att du blir bättre snart!!!! 

Idag har vi vart på öppis med Sarah,Freja,Linda och Moe.
Jack var lite gnällig där på slutet, trött som tusan då han tyckte att han inte behövde sova nått mer efter han vaknat och fått mat 06.15. Behöver jag skriva att han slocknade i bilen på vägen hem? hehe!
På eftermiddagen var vi ut en sväng, jag skottade snö ( jävla blötsnö att väga mycket ) Jack satt i vagnen och övervakade arbetet och tittade på all snö. Måste nog inhandlas en pulka åt honom, tror han skulle gilla det.


I kväll vankas det skräpmat, hämtpizza står på menyn - gött!







Mys

img_2420 (MMS)

Myser i soffan med mamma, fungerar när man är nyvaken hehe


Dear santa







Finns
här


Dear santa









Finns
här & här


Veckan kunde inte ha börjat bättre

img_6426 (MMS)

Igår flyttade denna underbara maskin hem till oss. Så efterlängtad! :)





älskar den förvånade minen






Premiär

img_9468 (MMS)

Testar nya stolen med en Västerås sväng! Vi får se vad vi kommer hem med för skoj :)





Mammas stora kille













Välkommen fredag!

img_5033 (MMS)

Välkommen fredag! Dags att gå upp, även om sängen lockar väldigt idag. Jack har sovit bra men jag är tröttare än vanligt... En sväng förbi Sarah & Freja står på schemat under förmiddagen och efter lunch åker jag och Jack upp till min mormor för lite fika. Dagen avslutas hemma hos mina föräldrar där det blir mat. Gött! Nej nu måste jag försöka komma upp ur sängen, Jack börjar bli rastlös.