klänningar ♥



Även om jag tror stenhårt på att Lillis är en kille så kommer jag ibland på mig med att tänka:
"Åh hoppas det är en tjej "

 Anledningen till det är enkel: Alla söta KLÄNNINGAR som finns att köpa.
 Jag dör lite varje gång jag ser dessa:



Klänning från kappahl 90kr

Klänning kappahl 90kr


Klänning från Kappahl 99kr
Klänning från kappahl 99kr




Klänning från Kappahl 129kr
Klänning från Kappahl 129kr




Klänning från Lindex 179kr

Klänning från Lindex 179kr

Men som jag alltid sagt, det spelar absolut ingen roll vad Lillis visar sig vara, att h*n är frisk och mår bra är det enda som är viktigt!


I morgon är det 20 dagar kvar till BF



lördag



Idag har jag inte fått mycket gjort, huvudvärken kom smygande på förmiddagen. Men efter 2 alvedon och en powernap så försvann den, skönt det. Hade egentligen planerat in en fika hos Lina men den får vi ta en annan dag.

På eftermiddagen var jag och sambon över på Norbergs marknad med Robin och Leon. Nordanvinden blåste, fjortistjejerna sprang runt i shorts och vi hade jackor på oss. Herregud vad glad jag är att man passerat det där stadiet. Vi köpte oss en varsin munk och gick en vända fram och tillbaka. Konstaterade att det inte var mycket vettigt att lägga pengarna på.


Känner mig inte helt hundra så resten av kvällen kommer spenderas i ryggläge :)


Årets första mjukglass

img_0006 (MMS)

M U M S! Min är den till vänster :) Köpt på risbrogrillen


fredag?



K
an inte direkt påstå att fredagskännslan har gjort sig påmind, för vad jag vet så hade det kunnat vara onsdag idag. Visst det är jätte skönt att vra ledig från jobbet, tro inget annat ;) men idag är första dagen sedan jag gick hem från jobbet som jag känner mig rastlös. Men det ska vi råda bot på!



Sitter och tittar på the Royal Wedding i sällskap av ett glas hallonbladste och tre st chokladbollar. Gott!






.

Jaha, då var väl BB väskan så gott som färdigpackad, så nu är Lillis välkommen att titta ut när h*n känner för det. Vi ska komplitera med lite små saker sedan är den helt redo för att följa med på äventyr.
 Men börjar ju mer och mer tro att det kommer ta ett tag...

Jag mår oförskämt bra, visst jag känner av foglossningen men det är bara att gilla läget. Men utöver det har jag inte mycket att klaga på. Ingenting som skulle kunna vara ett tecken på att en förlossning är nära, tror jag iaf. Har vaknat några gånger de senaste nätterna av att det värker/stramar i nedre delen av livmodern, det är inte som sammandragningar, vet inte hur jag ska förklara det. Men om jag byter ställning, tex lägger mig på höger sida ist för vänster så släpper det. Någon som har någon idé på vad det kan vara?


Ska till bm 4/5 får se om Lillis har behagat fixera sig tills dess, h*n har legat med huvudet ner sedan vecka 28 men sist jag var hos bm så var huvudet fortfarande "rörligt" som hon kallade det. Sedan skulle vi tillsammans skriva en sammanfattning om min graviditet. Gissar att hon skriver vad hon har upplevt och jag får säga om hon ska skriva dit någonting mer. Ska även få med mig sista blodgrupperingskortet så det kan placeras tillsammans med de andra papperen som ska med till förlossningen då det är dags. Helt otroligt hur kort tid det är kvar, jag tyckte nyss det var 15 veckor kvar och nu är det helt plötsligt bara 3 veckor kvar till BF. Sen får vi se om Lillis behagar komma ut i tid eller om h*n låter oss vänta...


Det var någon som frågade vad jag tror Lillis är, jag har hela tiden sagt att Lillis är en kille.
Sambon tror att det är en tjej där inne. Så det ska bli spännande och se vem som har rätt.
Det spelar absolut ingen roll om det är en tjej eller kille, det enda som är viktigt är att den är frisk och kry.


Nej nu ska jag kolla om chokladbollarna blev bra :)


nytt till sovrummet



V
art ett par nya kuddfodral till sovrummet från IKEA




Henny, 49kr/st


torsdag



Oj oj oj, vilken dag jag hade igår. Jag och Lina var till Västerås för att kolla in nybyggda IKEA och strosa runt lite på stan. Jätte trevlig dag men jag var fan helt slut i kroppen när jag kom hem igår.


Dagens planer är att packa BB väskan, bästa sambom började prata om den igår och tyckte den skulle packas så det var klart. Så det får bli dagens projekt. Ska ta och läsa igenom alla kommentererna och välja ut vad jag tror jag/vi kommer ha mest användning av :)
 
Sen hade jag tänkt besöka Lina för att kolla in nya myshörnan ( som hon handlade på ikea igår ) bild finns på hennes blogg ---> här








pojke vs. flicka





I
den gamla bloggen ställde jag för någon månad sedan frågan om vad ni läsare tror gömmer sig i magen, om Lillis är en pojke eller flicka. Eftersom jag har fått några nya läsare och eftersom jag tycker det är så kul att höra vad andra tror så slänger jag ut frågan igen.



Vad tror ni, är Lillis i magen en pojke eller flicka?




bild från idag, 36+2


Badbollen




36+1 +11kg

T
ror inte den växt så mycket sista veckorna?
 Fast det kan ju vara så att man blir lite hemma blind, hehe!
Bjuder på lite bristningar den här gången...


Måndag

Ännu en ledig dag med strålande väder. Dagen började med kaffe och glass hos Gullbloms, glassen var dock något av en besvikelse. Persikoglass som mest smakade äppelmos? Äppelmos i sig är ju super gott, men när persika smakar det är det någonting som gått snett.

Annars då? Har halsbränna från helvetet, jag fattar inte vad som hänt. Brukar kunna ha halsbränna på kvällarna men den brukar aldrig hälsa på under dagtid. Men idag har den vart närvarande till och från sedan i morse. S U C K! Visst det finns alltid dom som har det värre, men halsbränna är fan irriterande.
Det enda som hjälper är kallt vatten.

Igår kväll var Carro förbi med lilla Ebba, jätte trevligt att träffa dom.
Längta efter Lillis känslorna vart ju bara ännu större efter det besöket :)
 Men nu är det inte långt kvar, 26 dagar kvar till BF. Galet! 




Lunchen idag blev grillat - mums!


Söndag?

Herregud jag är så dagvill nu när det vart långledigt. Hade söndagsångest i går kväll fast det bra var lördag. Så i morse när jag vaknade och insåg att det var söndag så vart det genast bättre. Och det fortsatta att bli bätte när jag insåg att det inte längre spelar någon roll vad det är för dag eftersom jag inte ska tillbaka till jobbet på väääääldigt länge!! :) U N D E R B A R T!

Om jag skulle sammanfatta helgen så skulle det bli: trevliga människor, god mat, massa fika, fint väder och solbränna.

Igår vart det en sväng till hembyggdsgården för förmiddagsfika med Anna och Samuel, mycket trevligt. Sedan kom familjen Svensson/Lund och det vart en glass till. Solen visade sig från sin bästa sida och jag lyckades få med mig en bondbränna hem.  Eftermiddagen spenderades hos mina föräldrar där mamma bjöd på påskmat. Trött som tusan efter många timmar i solen så slocknade jag mellan 19-20 vaknade upp med halsbrännan från helvetet. F Y vad jag hatar halsbränna, den kommer jag inte att sakna efter Lillis är ute. Senare på kvällen kom bästa sambon hem från kryssningen med parfym och godis. En perfekt avslutning på dagen.

Idag har vi vart ut och firat min mamma som fyllde år förra helgen, det bjöds på tårta och fika...
Sen tillbaka till stan och förbi Henke och Sofia för att träffa nya familjemedlemmen Sebastian, skit söt. Kan inte förstå att jag har en sån liten en i magen, och då är ändå Sebastian ca 8 veckor.

Nu längtar jag ändå mer efter Lillis !
 

Tråkigt inlägg utan bilder, får bli skärpning till veckan...




Långfredag



Långfredagen har gått i maten och godsakernas tecken.
Dagen började hos familjen Gullblom med kaffe och resterna av kakan jag bakade här om dagen.

Sedan körde jag sambon till kryssningsbussen, sista fyllesvängen innan Lillis kommer ;) Han fick även i uppdrag att köpa med sig parfym och godis hem till mig.

Eftermiddagen har spenderats hos svärföräldrarna, där det var påsk knytis. Super god mat, men godast var ändå Saras kaka hon hade bakat. Eftersom Sara själv inte vet vad den heter så kallar vi den kort och enkelt för:

Saras kaka!






Ja ni förstår ju själva...


cheescakebrownie med hallongrädde



OMG
, godaste jag ätit på länge. Receptet hittar ni
här 




coola killen


Idag när jag kom hem från jobbet så var Robin och Leon här, coolaste killen i stan!




onsdag



Imorgon är det min sista arbetsdag på väldigt VÄLDIGT länge, gud vad skönt det ska bli med lite ledighet innan Lillis kommer. Nu vet man ju inte exakt när h*n dyker upp, men någon vecka ledigt vore skönt.



Kvällen spenderades på biografen här i stan, det var seriöst 8 pers ( jag själv inräknad ) som såg filmen.
Bara i Fagersta mina vänner....

Love and other drugs - Helt okej film









Projekt spjälsäng är nerlagt, jag orkar inte. Bästa sambon ska till Västerås i morgon och köper med sig en spjälis.


tisdag




Jag är sugen på mjukglass! Eller kulglass vore inte heller så tokigt, åh....


Badbollen

Okej, jag hade bestämmt med mig själv att när jag slutar jobba, då skulle jag tvätta kläder och sängkläder till Lillis. För att ha någonting att göra om dagarna när jag är hemma. Vad har jag nu gjort? Jo i helgen tvättade jag alla kläder och sängkläder. Så nu är dom nytvättade, vikta och redo för att användas.

Vad ska jag nu hitta på när jag går hem?
Haha precis som om det skulle vara ett problem att fylla dagarna med roliga saker.



Konstaterade att man är ju inte smal längre, herregud vilken tjockis jag är!

v. 36 (35+1)




Fick bli en svartvit bild den här gången så ni slipper se bristningarna... vågen sa även +11kg idag. Kul! Men sak samma, det och typ 10 kg till ska promeneras bort i sommar!


Överallt läser man att magen ska börja sjunka ner nu, vet i tusan om min gjort det. Den bara växer :)


måndag

Solen fortsätter göra mig glad med sin närvaro, gud så underbart det är att våren äntligen är här!

Kul att så många har kommenterat angående vad som borde följa med i BB väskan! :)


Igår var vi hundvakt åt svärföräldrarnas hund, jag hade bestämmt mig för att vi skulle ta en stillsam promenad alla tre ( jag, sambon och hunden ). Började jätte bra, skönt att komma ut röra sig lite. Efter ca 10 min började jag känna av foglossningen och vi sänkte farten. 10 minuter senare hade jag sammandragningar HELA tiden och värk down stairs. Inte skönt. Slutade med att snälla Anna fick lov att möta upp oss och köra hem mig. Stackars sambon fick snällt gå hem själv med hunden. Så igår kväll var jag helt slut, insåg dock en sak:

- Om det gjorde så ont i igår, hur fan ont kommer det inte att göra när Lillis ska ut!? OMG

Tillbringade resten av kvällen i soffan, tröck i mig en hel färsk ananas. Shit vad gott det är med fäsk ananas!
 Kall ska den vara också, mums!


Idag fick vi finbesök på jobbet Lina och söta Heidi kom förbi! Vi bestämmde att nästa gång vi ska ses så har Lillis sett dagens ljus. Tiden går så fort, jag tycker nyss jag fick reda på att jag var gravid och nu är det bara ca 4 veckor kvar innan det är dags för vildingen där inne att komma ut. Det får mig att inse hur snabbt dessa 15 månader jag ska vara mamma ledig kommer gå. ÅNGEST



söndag

Tack för alla kommentarer om BB väskan!


En observant läsare
Johanna har upptäckt samma sak som jag. Ingen har svarat på när man bör packa väskan. Det är kanske olika från person till person, men kom igen när packade ni väskan? Stod den klar veckor innan BF eller blev det sista minuten packning, Tell me! :)

Igår när jag stod och målade spjälsängen (för hundrade gången) började jag fundera på om jag bara skulle köra skiten till tippen och köpa en ny ist, vore tusen gånger smidigare. Samtidigt som jag tycker det är lite kul att hålla på och måla. Vi får se, kanske jag drar över till Västerås, jag så jäkla sugen på att besöka nyöppnade Ikea.


Lördagskvällen spenderades med Lina, My, Leon, kina mat, skratt och tårar! Mycket trevlig kväll!


Nu är det hög tid att sätta på en kanna kaffe och väcka sambon som fortfarande sover...


lördag

Underbara lördag. Solen skiner, fåglarna kvittrar och vi har fått massa gjort här hemma under förmiddagen.
Bästa sambom har krattat i trädgården, klippt lite buskar och tvättat av altanen.
Jag satt under tiden i solen med en kopp kaffe - life is good! :)
Hjälpte faktiskt till att sopa av altanen och drog en sväng med dammsugaren här inne. Har en laddning tvätt i tvättmaskinen som ska få torka ute under eftermiddagen. Älska våren!!


Nu är jag mätt i magen efter premiär grillningen.
Helt otroligt att det kan smaka så mycket godare när man grillar maten!
Lite mer fix här hemma sedan ner till Anna på en kopp kaffe, innan det ska jag in och köpa lite tulpaner, dom jag köpte förra lördagen gav upp igår. Tulpaner är vardagslyx för mig nu under våren!


'3218176946_7bb7767087_z_large


den omtalade väskan



J
ag behöver hjälp av er erfarna mammor som läser bloggen.



BB väskan är ämnet

Vad är ett måste i BB väskan, vad klarar jag/vi oss utan?
Har sökt runt lite på internet, och den ena "bra att ha" listan är fasiken längre än den andra.
När bör man packa BB väskan?


nya älsklingar...



På väg hem till mig från UK

Got to ♥ Converse






Torsdag



Nu i efterhand är jag nöjd över att vi inte valde det skötbordet vi först tänkt oss, vi hade tänkt oss ett skötbord från ikea. Men sen när vi såg det live så vart vi lite besvikna. Det såg inte ut som hade hoppats. Så det blev ett från Brio i stället.

Super nöjd!


Det återstår dock mycket pyssel inne i blivande barnrummet innan det är helt klart att visas upp här i bloggen. Men det har jag tänkt att jag ska ordna med efter torsdag nästa vecka, då jag jobbat sista dagen på OKQ8 kundservice på vääääldigt länge! Jag skulle ljuga om jag inte sa att jag längtade som en tok.


Till Lillis ♥


Ett set i mjuk velour från Lindex
199;- med tillhörande mössa


Fika häng hos Gullbloms

img_0872 (MMS)

Med Lina och världens sötaste Leon


Badbollen

img_0869 (MMS)

V.35 (34+2)


Vagnen.




Ingen kan vara nöjdare än jag just nu...

Emmaljunga Citycross




Sittdel i färgen pp black/red





Citykorg i färgen black


Jag ÄLSKAR att det är svart chassi!


.

Härliga fredag, äntligen är du här.

Vart en lugn dag på jobbet då både telefoner och datorer ( internet ) la av vid hlav 11 tiden. Så vid 14 fick vi gå hem. Tack för det!

Lillis dansar i magen till Rihanna, tur att h*n har samma musiksmak som sin mamma!

Ikväll står pizza och mys i soffan på schemat. I morgon blir det en hel dag i Västerås, längtar! Kommer dock vara mindre kul i morgon kväll när foglossningen hälsar på... Men ibland får man helt enkelt bita ihop.

fredag



Våren är här!!!


torsdag

Det är säkert någon som undrar hur projekt - måla spjälsäng går?

Det går faktiskt bra, blir bättre än jag trodde. Så innan helgen så är den nog färdigmålad, ska bara köpa en ny madrass till den så är allt klart. En sak till att strycka från listan.

Fick frågan här om dagen om vi var klara med "barnrummet", svaret är NEJ inte på långa vägar. Har tänkt ta tag i det där när jag går hem från jobbet. Då man har hela dagarna på sig att fixa och dona. Men jag ska erkänna att jag börjar känna mig stressad. Har vi allt man "behöver" ?  Hur vet man om man har allt man behöver?! :) Kanske känns bättre efter helgens planerade besök till Västerås, då följer skötbord, madrass till sängen och vagnen med hem + lite annat smått och gott!

Har vart hos bm idag, allt såg fin fint ut.

v.34 ( 33+4 )
SF: 33 cm
Hjärtslag: 135/minut


Söndag

 Äppelkaka i långpanna och vaniljsås, MUMS!



Nu: Mot Gullbloms

April 2, 2011



Ni får ursäkta den extremt tråkiga designen på bloggen, men en ny är på G. Duktiga
MILLBLOMSKAN har gått med på att fixa till bloggen lite. Har sett hennes tidigare designer så jag är helt övertygad om att det kommer bli asbra :) hehe!


projekt på G



Får se hur det här slutar, om det blir bra eller om jag nästa helg måste köpa en ny :)


Shopping

Trämobil från jabadabado



Kunde inte hålla mig, det blev en trämobil från JaBaDaBaDo till Lillis


magen


v.33 (32+5) vs. v.5 (4+6)
lite skillnad är det allt, även i kvalliten på bilderna hahaha! Ser nu att jag har samma kläder på mig på båda bilderna.